The Hostess Group | PIXEL PARTY FOTOGRAFIE INSTANT FOTO MET OF ZONDER BRANDING
Loading...

Pixel Party

Oh.. Snap!

INSTANT FOTOGRAFIE VOOR BEURZEN, BRUILOFTEN, FEESTEN & EVENEMENTEN

Nostalgie in een nieuw jurkje!

Instant foto's zijn terug van weg geweest! Een toevoeging aan elk (bedrijfs)feest, maar ook aan uw beurs, bruiloft of borrel. In combinatie met een backdrop een leuke marketingtool of puur voor het entertainment..

We hebben een aantal verschillende pakketten samengesteld. Er is dus altijd iets dat bij uw wensen past, of het nu voor een intieme party of groot publieksevenement gaat!

De foto's worden niet digitaal opgeslagen, waardoor uw gasten gegarandeerd zijn van hun privacy. Liever wel een digitale versie? Bekijk dan eens ons concept Het Camerameisje

U kiest voor polaroid fotografie als uw uw gasten een origineel aandenken mee wil geven met een hoge fun factor.

Neem direct contact met ons op via 0263792035 of info@thehostessgroup.nl om te horen of we nog beschikbaar zijn of een offerte op te vragen.

MAKE IT PERSONAL

KLEDING
Neem een kijkje in onze garderobe of lever (in overleg) een passende outfit voor onze meiden. Zo vallen ze nog meer op tussen de gasten.

Offerte aanvragen
FOTOPROPS
Een polaroidfoto op zich is al leuk, met props is hij leuker! We hebben een aantal pakketten voor verschillende gelegenheden te huur, maar u kunt natuurlijk ook zelf een pakket (laten) maken.

Offerte aanvragen
BACKDROPS
Met een backdrop staat altijd uw logo op de foto! Dat niemand ooit een leuke foto weggooit en hem bovendien aan zo veel mogelijk mensen laat zien zorgt voor een mega exposure.

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Omdat elk evenement anders is maken wij met plezier een offerte op maat voor u.

Vergeet niet te vermelden op welke datum uw evenement plaatsvindt, wat voor soort evenement het betreft, hoe veel gasten u verwacht (met/zonder partner) en op welk tijdstip we kunnen fotograferen.


 Jaro van Meerten Fotografie Naar Boven The Hostess Group (Coming Soon)

Contact

Bel ons
+31 (0)26 379 20 35
Adres
Joubertweg 16, 6861 DN Oosterbeek